Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya yakın açılması gerekir. Kaldırıma sahih açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

Hatta, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangına karşı güvende kalmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın kişi emniyetliğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın ve acil hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nezaketli malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı dâhilin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yönlü fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana muamelat adımları ekseri şunları muhtevaerir:

Report this wiki page